Νάτχο: «Αλλιώς τα περίμενα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μετανιώνω»

Ο Ισραηλινός χαφ προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραιά. Τι λέει για τον Πέδρο Μαρτίνς, την επιλογή του καλοκαιριού και την Εθνική του Ισραήλ.

Νάτχο: «Αλλιώς τα περίμενα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μετανιώνω»

Οι Ισραηλινοί φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ την Τρίτη για τον Μπίμπαρς Νάτχο και σχετικά με το μέλλον του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο 30χρονος χαφ θα φύγει από το μεγάλο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ωθήσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την ομάδα του Πειραιά.

Τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του. Ο Νάτχο μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το μέλλον του στον Ολυμπιακό επισημαίνοντας πως αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα κι αλλιώς τα βρήκε. Ο παίκτης στέκεται επίσης και στην παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέας Χέρτσοκ στο παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο δεν αγωνίστηκε. «Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μένα, διότι ήρθε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα για να με δει κι εγώ δεν έπαιξα καθόλου», ανέφερε ο Νάτχο.

Για τον 30χρονο χαφ είναι μία δύσκολη σεζόν, διότι έχει λίγα λεπτά συμμετοχής, τα λιγότερα στην καριέρα του. «Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχω λίγα λεπτά συμμετοχής και είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένος και είναι δύσκολο για εμένα. Είναι απόφαση του προπονητή και ποτέ δεν την σχολιάζω και πάντα τις σέβομαι», είπε ο 30χρονος άσος.

Στη συνέχεια ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Φυσικά περίμενα ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όταν πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαι από αυτούς που εκ των υστέρων αναγνωρίζω λάθη. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος για μένα να πάω στον Ολυμπιακό. Κάθε εμπειρία είναι ξεχωριστή, είτε είναι καλύτερη, είτε χειρότερη», είπε χαρακτηριστικά ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Τα 900.000 € και οι αποδείξεις

Το ρεπορτάζ των Ισραηλινών είναι καλά πληροφορημένο, αφού στη συνέχεια γίνεται λόγος στο υψηλό του συμβόλαιο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει ένα συμβόλαιο 900.000 ευρώ και είναι γεγονός πως είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να αμείβεται με αυτά τα χρήματα ένας ποδοσφαιριστής που κατά κύριο λόγο έρχεται από τον πάγκο. Ο Νάτχο έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ για τα παιχνίδια με Σλοβενία και Αυστρία και ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα. Έπαιξα στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League, αλλά είμαι πεινασμένος να αποδείξω πως είμαι σε φόρμα και σε καλή κατάσταση. Η Εθνική ομάδα για μένα είναι μία σανίδα σωτηρίας σε μία σεζόν που την χρειάζομαι πολύ», ανέφερε ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Είναι γεγονός πως ο Μπίμπαρς Νάτχο με εξαίρεση κάποια ματς στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ο Ισραηλινός αποδείχτηκε καθοριστικός σε ορισμένα παιχνίδια όταν ήρθε από τον πάγκο, αλλά σε όσα αγωνίστηκε από την αρχή δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όταν ήταν κατώτερος των περιστάσεων και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.