Ολυμπιακός: Η προετοιμασία της νέας σεζόν

Με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν στις 23-24 Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία τους αρχές Ιουνίου!

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία της νέας σεζόν

Την Κυριακή (17/3) ο Ολυμπιακός έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, στο λιμάνι προετοιμάζουν την επόμενη μέρα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι υποχρεώσεις ενόψει της νέας σεζόν ξεκινούν στις 23-24 Ιουλίου (β' προκριματικός γύρος Champions League), οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν νωρίς-νωρίς στα βουνά της Αυστρίας για να αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί αν θα πάει η ομάδα στο Ζέεφελντ ή στο Λάνγκενφελντ (σ.σ. είχε πάει επί Βίκτορ το 2016), αλλά αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στον Ρέντη.

Αυτό σημαίνει ότι γύρω στα μέσα Ιουνίου αναμένεται η αποστολή να φύγει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Πιθανότατα τον Απρίλιο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την ημερομηνία που θα ξεκινήσει επισήμως η νέα αγωνιστική περίοδος για τους ερυθρόλευκους.