Το παζλ της επίθεσης του Ολυμπιακού

Ο Χασάν, ο Γκερέρο, ο Σολδάνο και η επόμενη μέρα για τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών. Τι ισχύει για την κάθε περίπτωση.

Το παζλ της επίθεσης του Ολυμπιακού

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη προχωράει και ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να ξηλώσουν το ρόστερ τους, αλλά θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό αυτού που έχουν.

Υπάρχει ικανοποίηση για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και την παρουσία τους, όμως, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ενίσχυση σε 1-2 θέσεις με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Στην επίθεση για παράδειγμα ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει το εύκολο γκολ.

Τι γίνεται, όμως, σε αυτές τις θέσεις; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τους Χασάν, Γκερέρο, Σολδάνο. Ο πρώτος ξεκάθαρα είναι ο παίκτης που στηρίζει ο προπονητής. Ο Αιγύπτιος είναι δανεικός από την Μπράγκα και για να μείνει θα πρέπει να καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό στην πορτογαλική ομάδα. Πάντως είναι ο παίκτης που τον ήθελε ο Μαρτίνς και τον στηρίζει έμπρακτα το τελευταίο διάστημα παρά την άφιξη του Σολδάνο.

Ο Γκερέρο αν και έχει κάνει ρεκόρ καριέρας στον Ολυμπιακό δεν είναι ο επιθετικός «φονιάς» που έχει το εύκολο γκολ. Είναι όμως παίκτης που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά και δεν είναι με δανεισμό. Όσον αφορά στον Σολδάνο έπαιξε στο πρώτο ματς με τη Λαμία (3-3) και ήταν εξαιρετικός.

Έπαιξε και στη ρεβάνς και ήταν άφαντος, αλλά είναι αλήθεια πως δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς. Και αυτός ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του το καλοκαίρι. Δεδομένα, όμως, θέλει φορ που θα έχει το εύκολο γκολ και να πάει σε μία σίγουρη λύση για την γραμμή κρούσης.