Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκαρθία

Τι γίνεται με τον Ισπανό τεχνικό που δεν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο μεγάλο Λιμάνι.

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκαρθία

Ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί ο Ισπανός, ο οποίος δεν θα είναι τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα βγάλει και τη φετινή! Οι επιλογές Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και ο Γάλλος που έχει προτείνει ο Μοντέστο.

Η προπονητολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό τον τελευταίο μήνα. Ουσιαστικά τα σενάρια φούντωσαν αμέσως μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Ο Όσκαρ Γκαρθία έχασε αρκετούς πόντους ενόψει της νέας σεζόν και ήδη ξεκίνησαν τότε να κυκλοφορούν και τα πρώτα ονόματα.

Στην Σερβία έγραφαν για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Στην Πορτογαλία έβαλαν στο κόλπο τον Πέδρο Μαρτίνς που απολύθηκε τον Γενάρη από την Γκιμαράες.

Πρόσφατα σε ένα ταξίδι του Μοντέστο στην Γαλλία, είχε ακουστεί ότι δεν πήγε μόνο για να «τσεκάρει» παίκτες, αλλά να μιλήσει και με προπονητή! Επικρατεί λοιπόν ένας «κακός χαμός» γύρω από τον αντι-Γκαρθία ενόψει της νέας σεζόν.

Το θέμα όμως τώρα είναι ότι ξαφνικά στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες άρχισαν να κάνουν λόγο για άμεσο «διαζύγιο» με τον Όσκαρ!

Πηγές από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωναν κάτι τέτοιο, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι δεν θα έχουμε άμεσες εξελίξεις ακόμα και μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με… θέα το καλοκαίρι. Μετά και το χθεσινό 1-1 στην Λιβαδειά όλα είναι πιθανά πλέον! Ακόμα και η άμεση αντικατάστασή του παρά τις διαψεύσεις των «ερυθρολεύκων».

Η πραγματικότητα είναι ότι στην Ισπανία το έχουν σχεδόν βέβαιο πώς θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό ο Ολυμπιακός εώς το τέλος της σεζόν. Λίγο έλειψε και θα έγραφαν το όνομα του… Χρήστου Κόντη!