Ο Ολυμπιακός έχει «δέσει» τα «διαμάντια» του

Οι Πειραιώτες επιβραβεύουν τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος είναι ήδη περιζήτητος και έχει μπροστά του το Κόπα Άφρικα, ενώ το ίδιο έχει κάνει και με τον Παπέ Σισέ.

Ο Ολυμπιακός έχει «δέσει» τα «διαμάντια» του

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει ένα δίκτυο σε όλη την Ευρώπη μέσω του οποίου ψάχνει ταλέντα και ποδοσφαιριστές που μπορούν να επανδρώσουν την ομάδα έχοντας παράλληλα μεταπωλητική αξία. Ο Φρανσουά Μοντέστο όντας γνώστης της γαλλικής αγοράς έχει φέρει στο μεγάλο λιμάνι δύο ποδοσφαιριστές που όταν αποκτήθηκαν πέρασαν στα… ψιλά.

Ο ένας είναι ο Παπέ Σισέ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο… στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Για τον Σενεγαλέζο ο Ολυμπιακός έχει πει «όχι» σε αρκετά υψηλές προτάσεις, αλλά παράλληλα έχει φροντίσει να τον δέσει και με νέο συμβόλαιο.

Παρόμοια περίπτωση είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ελάχιστοι ασχολήθηκαν μαζί του, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται μία από τις σημαντικότερες μονάδες του συλλόγου και ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ο Μαντί Καμαρά επίσης έχει μπει στο… στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και το καλοκαίρι μοιάζει «καυτό» και γι’ αυτόν.

Έχοντας μπροστά του το Κόπα Άφρικα, όμως και με τις πιθανότητες να ανέβουν κι άλλο οι μετοχές του ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός φροντίζει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Οι «ερυθρόλευκοι» δένουν τον Μαντί Καμαρά με νέο συμβόλαιο, αναπροσαρμογή στις απολαβές του και ρήτρα αποδέσμευσης.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και επίσης ο παίκτης φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτόν τον τρόπο δείχνουν στον παίκτη πως ποντάρουν πολλά πάνω του και πως είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.