Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει «θέμα» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το διάβασμα που έχουν κάνει οι αντίπαλοι του, τι δείχνουν τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα και πως θα πάει να πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει «θέμα» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η «τεσσάρα» στον Άρη προκάλεσε μία θετική αύρα και επανέφερε τον ενθουσιασμό στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία δεν έχουν διορθωθεί στο μεγάλο λιμάνι και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χτυπάνε καμπανάκια.

Εάν δούμε τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως οι αντίπαλοι έχουν διαβάσει καλά τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και αυτό δεν είναι καθόλου τιμητικό. Και θα σταθούμε σε τρία ματς που ο Ολυμπιακός τα νίκησε με μεγάλο σκορ.

Πρώτα απ’ όλα με την ΑΕΚ δέχεται γκολ στο ξεκίνημα από τραγικό λάθος της άμυνας. Στη συνέχεια ο Μάνταλος χάνει ένα τετ α τετ στο οποίο τον νίκησε ο Σα, ενώ έχει ακόμα ένα σουτ που το βγάζει ο Σα. Όλα αυτά στην αρχή του ματς και με την ΑΕΚ να έχει μπει δυνατά να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Πειραιώτες το πήραν με σκορ 4-1.

Την επόμενη αγωνιστική το ίδιο κάνει και ο ΟΦΗ, μία ομάδα που βρίσκεται στον… πάτο της βαθμολογίας. Πιέζει ψηλά, αναγκάζει σε λάθη τον Μεριά, έχει το σουτ του Ναμπί και βγάζει μία διάθεση να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό με το… καλημέρα. Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 5-1.

Με τον Άρη έγιναν τα ίδια και για 25 λεπτά οι Θεσσαλονικείς είχαν στριμώξει στους Πειραιώτες. Ο Παντελίδης, μάλιστα παραδέχτηκε δημόσια πως το πλάνο του ήταν η πίεση γιατί οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έχουν το εύκολο λάθος. Το μόνο που δεν τον δικαίωσε σε αυτό ήταν η τελική των παικτών του. Τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τους Θεσσαλονικείς.

Και στα τρία παιχνίδια ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ, αλλά μόνο με την ΑΕΚ στο κακό του ξεκίνημα. Και στα τρία ματς μπήκε νωθρά στο γήπεδο, όμως δεν το πλήρωσε. Στεκόμαστε σε τρία ματς που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να καταλάβουμε πως οι αντίπαλοι ξέρουν πολύ καλά την αδυναμία του Ολυμπιακού και εκεί επιχειρούν να τον χτυπήσουν.

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να υπάρξει αυτό το νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που συνέβη σε εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα υψηλού βαθμού δυσκολίας ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός από το 4-1 επί του Άρη περισσότερο πρέπει να ασχοληθεί με το πρώτο 25λεπτο, αλλά και με τον τρόπο που προσεγγίζουν τα ματς οι αντίπαλοι.