«Καθαρός» ο Χασάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (11/3) ο Αχμέντ Χασάν ήταν «καθαρές» και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι ο Αιγύπτιος θα είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3).

«Καθαρός» ο Χασάν, παίζει με Παναθηναϊκό

"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό, με την αναγκαστική αποχώρηση -λόγω τραυματισμού- του Αχμέντ Χασάν από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αρη (4-1), αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθησυχαστικά για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο Αιγύπτιος στράικερ, ήταν "καθαρή". Διαπιστώθηκε ένας μυϊκός σπασμός, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του από το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3).

Ξεκίνησε ήδη θεραπευτική αγωγή και την Πέμπτη (14/3), το αργότερο, αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι -αν δεν προκύψει κάτι νέο στην πορεία της υγείας του μέσα στο επόμενο τριήμερο- ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ούτως ή άλλως, από την Τρίτη (12/3) θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού την Καθαρά Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

Να σημειωθεί ότι ο Αχμέντ Χασάν είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει τα 5 από τα 8 γκολ που έχει στο ενεργητικό του. Τρία σε βάρος του ΟΦΗ και από ένα στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα.