Μαρτίνς: «Θέλουμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μαρτίνς: «Θέλουμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ»

Ικανοποιημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και την αποτελεσματικότητα της ομάδας, ενώ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος κόουτς αναφέρθηκε επίσης και στον Μασούρα επισημαίνοντας πως θέλει ακόμα βελτίωση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου…

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν η μη αποτελεσματικότητα του. Σήμερα είδαμε το αντίθετο. Αν είχαμε έναν Ολυμπιακό όπως σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στη βαθμολογία;

Πράγματι ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια όπως και στο τελευταίο ματς στο Κύπελλο. Σήμερα έγινε το αντίθετο. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε αποτελεσματικότητα. Αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει τις νίκες που της άξιζαν, όμως, έχει αντέξει πολύ. Σε ένα παιχνίδι που τα νούμερα δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα του αγώνα, γιατί ο Άρης μας δημιούργησε προβλήματα στο γήπεδο. Η νίκη είναι δίκαιη και ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί.

Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τα γενέθλια του. Έχετε να ευχηθείτε κάτι;

Πραγματικά ξέρουμε πως είναι μία σημαντική ημερομηνία με τη συμπλήρωσε 94 χρόνων. Θέλαμε τη νίκη για να προσφέρουμε χαρά τους φιλάθλους και στον σύλλογο. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και να συνεχίσει ο σύλλογος την ιστορία του με νίκες.

Θα θέλαμε δύο λόγια για τον Μασούρα. Αν θεωρείτε πως έχει εξελιχθεί απ' όταν ήρθε στον Ολυμπιακό;

Είχα πει ότι όταν ένας παίκτης έρχεται σε μία τέτοια ομάδα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να βελτιωθεί όσον αφορά στην τακτική του. Έχει βελτιωθεί, έχουμε δει θετικά δείγματα, έχει το γκολ εύκολα και το είχε και την προηγούμενη ομάδα του. Πρέπει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί στην τακτική του. Από την άποψη της τακτικής υπάρχουν πράγματα που μπορεί να εξελίξει, αλλά από τεχνική είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Είναι ολοκληρωμένος όσον αφορά στην τεχνική του.

Υπάρχουν νεότερα όσον αφορά στην κατάσταση του Χασάν;

Θα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες. Είναι ένα χτύπημα που έχει στα πλευρά. Αύριο θα μας ενημερώσει ο γιατρός για την κατάσταση του.

Ο Ολυμπιακός ρεαλιστικά έχει βγει εκτός στόχων. Στο αποψινό ματς είχε αρκετό κόσμο και αυτό που περιμένει είναι το τελευταίο μεγάλο ματς της σεζόν αυτό με τον Παναθηναϊκό. Έχετε να σχολιάσετε κάτι γι' αυτό;

Μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι όσον αφορά στη σημασία που έχει για τους φιλάθλους μας. Εμείς δεν έχουμε παραιτηθεί και θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει για τους φιλάθλους. Ως επαγγελματίες που είμαστε θα ζητάμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια.