ΟΦΗ: Αντιπροσωπεία οπαδών στο ξενοδοχείο της αποστολής στην Αθήνα

«Παλέψτε και θα είμαστε στο πλευρό σας» δήλωσαν οι οργανωμένοι σε παίκτες και διοίκηση.

ΟΦΗ: Αντιπροσωπεία οπαδών στο ξενοδοχείο της αποστολής στην Αθήνα

Η πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αναμενόμενα έφερε προβληματισμό στον ΟΦΗ, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει έφεση.

Γι' αυτό το λόγο αντιπροσωπεία των οπαδών της κρητικής ομάδας βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Αθήνας που έχει καταλύσει η αποστολή ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (10/3, 16:00) για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι οργανωμένοι οπαδοί θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εμψυχώσουν την ομάδα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης προς τη διοίκηση:

«Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας», δήλωσαν αρχικά και συνέχισαν:


«Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό,τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσαν.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ανέστης Νάστος: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που τώρα στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας».

Φυσικά οι οπαδοί είχαν κουβέντα και με τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση: «Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας».