Ο Ματέο Γκαρσία, η ρήτρα της Λας Πάλμας και ο Ολυμπιακός

Είναι από τους πλέον αξιόλογους ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι απλή η περίπτωση του.

Ο Ματέο Γκαρσία, η ρήτρα της Λας Πάλμας και ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Ματέο Γκαρσία μπορεί να ήρθε ξανά στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως τώρα άρχισαν να ασχολούνται μαζί του οι Πειραιώτες. Η περίπτωση του Αργεντινού εξτρέμ έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» εδώ και πολλούς μήνες.

Στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαν την ευκαιρία να τον από κοντά και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Μετά από εκείνο το ματς στο λιμάνι είχαν να λένε για τον ποδοσφαιριστή του Άρη και το ταλέντο του.

Από την Ισπανία τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ξανά θέμα με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αρέσει στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι μία περίπτωση που θα απασχολήσει στους Πειραιώτες.

Ο Άρης έχει αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού από τη Λας Πάλμας. Η ισπανική ομάδα έχει βάλει ρήτρα αγοράς που ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι μεγάλο για κάθε ελληνική ομάδα και φυσικά στον Άρη δεν μπορούν να συζητούν το ενδεχόμενο αγοράς του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, όμως, θα πρέπει να μπει σε μία διαδικασία να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Λας Πάλμας, η οποία έχει και τα δικαιώματα του. Εκ πρώτης όψεως είναι μία περίπτωση με αρκετές δυσκολίες, αλλά από την άλλη έχει πολύ δρόμο μπροστά.