Ολυμπιακός και Μαρτίνς τα είχαν βρει σκούρα με τον Παντελίδη (vid)

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός και Μαρτίνς τα είχαν βρει σκούρα με τον Παντελίδη (vid)

Κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν είναι αδιάφορο για τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους. Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη, ωστόσο, μόνο απλή ιστορία δεν είναι για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Οι Θεσσαλονικείς διανύουν περίοδο φόρμας και μάλιστα βγάζουν στο γήπεδο έναν μαχητικό χαρακτήρα. Σαφώς και είναι έργο του Σάββα Παντελίδη η αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» και στον Πειραιά οφείλουν να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό ματς.

Ο Σάββας Παντελίδης όσο βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκες, ενώ σε πολλά ματς είχε σταθεί και άτυχος. Ο Έλληνας τεχνικός θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν το «Γ. Καραϊσκάκης» και από την πρώτη του είχε φανεί πως αν δεν τον λάβεις σοβαρά υπόψη σου δεν είναι και δύσκολο να κάνει τη ζημιά.

Για όσους δεν θυμούνται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαντί Καμαρά είχε ανοίξει το σκορ στο 18’, ενώ στο 67’ ο Τόνσο είχε κάνει το 1-1. Η ομάδα του Πειραιά με τη ψυχή στο στόμα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες του Σάββα Παντελίδη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ένα γκολ του Νάτχο ήταν αυτό που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη με 2-1.

Την πρώτη φορά δηλαδή που ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε απέναντι του, τον Σάββα Παντελίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να τον νικήσει. Η αναμέτρηση με τον Άρη είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας και χρειάζεται την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα για να μη βρεθεί ο Ολυμπιακός προ δυσάρεστων εκπλήξεων κόντρα σε έναν αντίπαλο που παλεύει και δίνει μάχη στο γήπεδο.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης