Αρέσει καιρό ο Γκαρσία στον Ολυμπιακό

Στην Ισπανία επαναφέρουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέο Γκαρσία του Άρη, κάτι που είχε προκύψει από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αρέσει καιρό ο Γκαρσία στον Ολυμπιακό

Παραμονές του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη προέκυψαν πληροφορίες από την Ισπανία, σύμφωνα με τις οποίες έχει «αναζωπυρωθεί» το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον εξτρέμ των «κιτρίνων», τον Ματέο Γκαρσία.

Ο παίκτης που ανήκει στην Λας Πάλμας και παίζει δανεικός με μεγάλη επιτυχία στον Άρη έχοντας βάλει 9 γκολ στη σεζόν, βρίσκεται από καιρό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που είχε ψάξει και τον χειμώνα, στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης.

Είναι ένα ενδιαφέρον γνωστό από πλευράς Ολυμπιακού, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει συνέχεια με μεγαλύτερη επισημότητα και κρούση προς την ισπανική ομάδα όταν θα έρθει η ώρα, δηλαδή όσο θα πλησιάζει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Ώστε να φανούν και οι προθέσεις της ισπανικής ομάδας για το νεαρό άσο, καθώς με τη διοίκηση της Λας Πάλμας δεν είναι πάντοτε... εύκολη η συνεννόηση.