Αναβλήθηκε η δίκη του Ιβάν Σαββίδη

Σε νέα ημερομηνία θα παραστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ και έξι ακόμα κατηγορούμενοι.

Αναβλήθηκε η δίκη του Ιβάν Σαββίδη

Αναβλήθηκε η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο περσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ η Τούμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας για να διαμαρτυρηθεί για την ακύρωση γκολ του Βαρέλα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δίκη θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019, με τις κατηγορίες να αφορούν παραβίαση του αθλητικού νόμου 2725/99.

Πέρα από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης είχαν κληθεί να παραστούν οι Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είχε κινηθεί απειλητικά προς τον διαιτητή τους ματς, πέντε άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη και ένας εν ενεργεία αστυνομικός, που είχε διατεθεί για την φρουρά του.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στο αθλητικό δικαστήριο, ο Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.