Ο Γκιγιέρμε ετοιμάζεται για μεγάλο ρεκόρ

Δεν βγαίνει από την 11άδα ο Γκιγιέρμε εδώ κι ένα μήνα. Αν παίξει με Άρη και Παναθηναϊκό κάνει ρεκόρ σεζόν. Ποιό είναι αυτό;

Ο Γκιγιέρμε ετοιμάζεται για μεγάλο ρεκόρ

Παίζοντας από την αρχή μέχρι το τέλος και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Γκιγιέρμε έφτασε αισίως τα 7 σερί 90λεπτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας χρησιμοποιηθεί δίχως να γίνει αλλαγή ούτε λεπτό στα ματς με τον ΠΑΟΚ, την Ντιναμό μέσα, την ΑΕΚ, την Ντιναμό έξω, τον ΟΦΗ, την Λαμία για το Κύπελλο και στην Ριζούπολη.

Είναι εκπληκτικό πόσο εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς τον Βραζιλιάνο μέσο και πώς να μην το κάνει όταν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι και χωρίς να είναι εντυπωσιακός, είχε τον έλεγχο όλου του κέντρου βοηθώντας και τον Μπουχαλάκη να ανεβαίνει περισσότερο, ενώ έκανε όλες κι όλες δύο λάθος πάσες από τις...αμέτρητες που επιχείρησε. Ήταν δε αυτός που με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ποντένσε πριν ο Πορτογάλος κάνει την ακόμη πιο... εξαιρετική στον Χασάν για το δεύτερο γκολ.

Τόσο μεγάλο σερί συμμετοχής ο Μαρτίνς έδινε σε παίκτη του μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν στα προκριματικά της Ευρώπης και στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος έκανε ελάχιστες διαφοροποιήσεις στην 11άδα της ομάδας. Αλλά ακόμη και τότε, οι παίκτες που είχαν χρησιμοποιηθεί σερί χωρίς να γίνουν αλλαγή καθόλου ήταν ο Ομάρ και ο Τσιμίκας που είχαν παίξει 8 σερί 90λεπτα και είχαν πάρει ανάσες μόνο στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Αν, λοιπόν, ο Γκιγιέρμε συνεχίσει - που είναι και το πιθανότερο -να παίζει χωρίς σταματημό και με Άρη, Παναθηναϊκό τότε θα ξεπεράσει τους δύο συμπαίκτες του και θα αποκτήσει και με τη βούλα το παρατσούκλι «ο βιονικός»!