Βαρύ το κλίμα για όλους στον Πειραιά

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τον Όσκαρ Γκαρθία που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ και για πολλούς παίκτες υπάρχει προβληματισμός.

Βαρύ το κλίμα για όλους στον Πειραιά

Δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας. Οι Πειραιώτες ήταν τραγικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και το 1-1 είναι δίκαιο. Πριν το παιχνίδι στη Βοιωτία στον Πειραιά έκαναν λόγο για το πέντε στα πέντε. Ήταν απαραίτητο να γίνει σε ένα πρωτάθλημα που κρίνονται παιχνίδια σε δικαστικές αίθουσες.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι πως στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμα μία φορά πως η φετινή ομάδα δεν έχει γιατρειά. Τα προβλήματα είναι πολλά και ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέπτης όλων αυτών. Η ομάδα του Πειραιά μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει πως πλέον δεν κρατάει στα χέρια της ούτε την δεύτερη θέση, αλλά περιμένει και θέλει απώλεια του ΠΑΟΚ. Μία δεύτερη θέση που είναι σημαντική για τον Ολυμπιακού, αφού θα του έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδο του στο Champions League.

Το 1-1 στη Λιβαδειά και η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για πολλούς μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο για τον Όσκαρ Γκαρθία όσο και για ποδοσφαιριστές. Επί των ημερών του Καταλανού προπονητή η ομάδα έχει κάνει μόνο ένα διπλό, αυτό με τον Πλατανιά στα Χανιά. Επίσης δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο 44χρονος κόουτς μπορεί να έχει ελαφρυντικά, αλλά πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το πλάνο που υπήρχε μετά τον Παναθηναϊκό και τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να μείνει ως το τέλος της σεζόν.

Πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για τον Όσκαρ Γκαρθία. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και για τον Καταλανό κόουτς μετά το 1-1 στη Λιβαδειά και η κατάσταση αρκετά δύσκολη για όλους στον Πειραιά. Έντονη είναι η δυσαρέσκεια και για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που έπαιξαν στη Λιβαδειά και γενικότερα παρουσιάζουν μία εικόνα σαν να βρίσκονται… αλλού.