Ολυμπιακός: Τα δώρα στον Χασάν!

Ο Αχμέντ Χασάν έχει γενέθλια, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να του κάνει δώρο την ασίστ στη Ριζούπολη, όπως είχε συμβεί και στο γκολ του Αιγύπτιου με την ΑΕΚ. Πώς εξηγείται η αναγέννηση του 26χρονου σκόρερ που έχει βάλει τριπλάσια γκολ στο 2019 σε σχέση με το προηγούμενο κομμάτι της σεζόν.

Ολυμπιακός: Τα δώρα στον Χασάν!

Ο Αχμέντ Χασάν Κόκα σκόραρε για ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού μέσα στο 2019, φτάνοντας συνολικά τα 12 τέρματα στη σεζόν, εκ των οποίων τα 9 τα έχει πετύχει με το νέο έτος. Τριπλάσια δηλαδή σε σχέση με το σκοράρισμά του στο πρώτο κομμάτι της περιόδου, όταν είχε πετύχει δύο πολύ καθοριστικά γκολ στις νίκες με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και Άρης στη Θεσσαλονίκη κι άλλο ένα στο 5-1 με την Ντουντελάνζ.

Ο Αιγύπτιος στράικερ έχει σήμερα τα γενέθλιά του, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να του δωρίζει την έξοχη ασίστ στο γκολ που πέτυχε, ενώ θα μπορούσε να είχε βάλει και το πρώτο τέρμα από την μπαλιά του Πορτογάλου, αλλά τον πρόλαβε ο... Στάθης. Ήταν η δεύτερη ασίστ που παίρνει φέτος από τον Ποντένσε μετά από εκείνη στο γκολ επί της ΑΕΚ, στο 4-1. Συνήθως τις τελικές πάσες τις έχει από τον Φορτούνη με τον οποίο έχουν έξοχη συνεργασία, αλλά αυτό πλέον γίνεται και με τον Ποντένσε.

Ο 26χρονος στράικερ έχει αναγεννηθεί μετά τις γιορτές, παρότι ήταν υποψήφιος για αποχώρηση λόγω των συχνών τραυματισμών του. Σχεδόν βέβαιο ήταν ότι θα φύγει, αλλά ο Μαρτίνς τον πίστεψε και ήταν σίγουρος ότι θα πάρει πράγματα από τον υψηλόσωμο σέντερ φορ. Κάτι που συμβαίνει και με το παραπάνω, με τον Χασάν να έχει κερδίσει τη θέση από τον Γκερέρο και τον Σολδάνο στην 11άδα, να σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι όλων των διοργανώσεων (έβαλε με την Ντιναμό στο Φάληρο, στο πρωτάθλημα με Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΟΦΗ χατ τρικ και Απόλωνα, αλλά και στο Κύπελλο με Ξάνθη και Λαμία.

Εάν συνεχίσει έτσι ο «Κόκα» έως το τέλος της σεζόν και αν ο Ολυμπιακός εξακολουθήσει να έχει προπονητή τον Μαρτίνς, τότε μπορεί να ανοίξει σοβαρός κύκλος αγοράς ή νέου δανεισμού του (εάν επεκτείνει εκεί το συμβόλαιό του) με την Μπράγκα. Η οποία ζητάει πάρα πολλά αυτή τη στιγμή για τον παίκτη της, γύρω στα 4 εκ. ευρώ.