Ανιγκό: «Μόνο στο β’ μέρος έπαιξε ο Ολυμπιακός»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του Λεβαδειακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους πρωταθλητές.

Ανιγκό: «Μόνο στο β’ μέρος έπαιξε ο Ολυμπιακός»

Στην πρώτη στατική φάση που του παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός την έκανε γκολ και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Οι Βοιωτοί πέρασαν σχετικά ήσυχα το πρώτο ημίχρονο, ενώ και μετά την ισοφάριση από τον Ανσαριφάρντ δεν ένιωσαν μεγάλη πίεση από τους Πειραιώτες. Ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά έπαιξαν μόνο στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου…

Σήμερα το αποτέλεσμα είναι μυστήριο, γιατί πήραμε έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε μόνο στο δεύτερο μέρος και αυτό μας διευκόλυνε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού πολύ εύκολα. Σήμερα είμαι χαρούμενος από την ομάδα, γιατί διαπιστώνω ότι προοδεύει παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα αλλάζει χαρακτήρα σιγά-σιγά και είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα είμαστε καλύτεροι ως ομάδα.

Ε: Είδαμε μερικά νέα πρόσωπα. Μείνατε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Θα δώσετε ευκαιρίες εώς το τέλος της σεζόν και σε κάποια παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο;

Α: Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Και ο Καλτσάς που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα θα τους δώσω χρόνο στη συνέχεια. Εχουν καλούς χαρακτήρες, έχουν καλό πνεύμα και ομαδικότητα και θα συνεχίσει να υπάρχει αυτό στην ομάδα.

Ε: Θεωρείτε ότι σωθήκατε σήμερα στην πραγματικότητα;

Α: Πιστεύω ότι είχαμε σωθεί πριν από αυτό το ματς και για αυτό παίζουμε πιο απελευθερωμένα και καλύτερο ποδόσφαιρο.

E: Η επόμενη μέρα για εσάς στην ομάδα ποια είναι;

Α: Για τη νέα χρονιά; Δεν ξέρω. Είμαι επαγγελματίας προπονητής. Δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση. Ίσως μιλήσω μετά το Πάσχα και τότε θα δούμε αν θα συνεχίσω.

Ε: Θα σας άρεσε να μείνετε;

Α: Γιατί όχι στον Λεβαδειακό; Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, πρέπει να μιλήσω και με την οικογένειά μου, γιατί είμαι μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν ξέρω. Οταν θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα πάρουμε και τις αποφάσεις μας.