Μαρτίνς: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απένειμε εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, μίλησε για τον τραυματισμό του Τοροσίδη, ενώ τόνισε πως ουδείς στην ομάδα μπορεί να επαναπαυθεί ενόψει της συνέχειας.

Μαρτίνς: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τους παίκτες μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές σας την αντίδραση που περιμένατε μετά από έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από την Λαμία;

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι σήμερα οι παίκτες μας δεν θα έπαιζαν όπως έπαιξαν σήμερα. Σήμερα πετύχαμε μία δίκαιη νίκη, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στα 90 λεπτά, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα γκολ. Χωρίς να έχουμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου, η νίκη μας ήταν δίκαιη και παίξαμε αρκετά έξυπνα.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την κατάσταση του Τοροσίδη.

Τώρα πάει να κάνει τις εξετάσεις. Σε 24 ώρες θα ξέρουμε... Θα ξέρουμε λοιπόν ακριβώς τι έχει.

Από τώρα και στο εξής υπάρχουν παιχνίδια εώς το τέλος της σεζόν και ενδεχομένως να είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα δώσετε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει αρκετά το προηγούμενο διάστημα;

Σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυτούμε και στα παιχνίδια μας θα αγωνίζονται όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εχουμε επτά ματς να παίξουμε, 21 βαθμούς να διεκδικήσουμε και θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Στην καριέρα μου έχω δει τόσα πολλά να γίνονται στο ποδόσφαιρο και για αυτό δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα.

Το πιστεύετε ακόμα ότι κάτι μπορεί να γίνει ακόμη στο πρωτάθλημα;

Δεν ξέρω, όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα έρθουν. Εχω δει πολλά. Μία χρονιά στην Πορτογαλία, η Πόρτο είχε πολύ μεγάλο προβάδισμα, αλλά τελικά η Μπενφίκα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πολλές φορές τον τίτλο τον πήρε και στην Ελλάδα ομάδα που δεν το περίμεναν.