Βελέντζας: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Ριζούπολης.

Βελέντζας: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Ο Μπάμπης Τεννές αν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε στην κρατική τηλεόραση για το παιχνίδι της Ριζούπολης, δεν έκανε το ίδιο και στη συνέντευξη Τύπου. Ο βοηθός του, ο Λευτέρης Βελέντζας ήταν αυτός που μίλησε για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ παραδέχτηκε πως η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη θέση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Βελέντζας…

«Είμαστε σε μία άσχημη θέση, αλλά κάθε εβδομάδα που περνάει θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να έχουμε μία καλή προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα. Το ίδιο κάναμε και σήμερα, όπως και με την ΑΕΚ. Δείξαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς και μας κέρδισε δίκαια. Έχω πει πολλές φορές ότι είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς και θέλει μία ιδιαίτερη διαχείριση όλη η εβδομάδα για το πώς θα αγωνιστούμε την Κυριακή. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα παιδιά για να είμαστε αυτοί που πρέπει κάθε Κυριακή. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα επτά ματς. Θα προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι.

Πόσο πιο δύσκολη γίνεται η προσπάθεια από τη στιγμή που εδώ και λίγες μέρες ο κ. Μονεμβασιώτης δήλωσε ότι παραιτείται; Το ποδοσφαιρικό τμήμα νιώθει ακόμα πιο μόνο;

Στις οικονομικές υποχρεώσεις του που είναι και το βασικό που απασχολεί τους παίκτες, η ομάδα εώς το τέλος θα είναι σωστή και αυτή που πρέπει. Ενα πρόβλημα λοιπόν το λύνουμε εκεί πέρα. Αυτό που υπάρχει με τους φιλάθλους ή με τον πρόεδρο, δεν βοηθάει την όλη κατάσταση. Είμαστε σε μία άσχημη κατάσταση. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο.

Ο κ. Τεννές είπε ότι είχε μία συμφωνία για δύο σεζόν με τον κ. Μονεμβασιώτη και πώς τώρα είναι στον αέρα.

Δεν σας κάλυψε ο κ. Τεννές; Ο πρόεδρος παραιτήθηκε, αλλά θα δούμε τι θα κάνει ο κόουτς. Αύριο έχουμε προπόνηση και θα δείξει το μέλλον.