Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Εξαιρετικός Ποντένσε στη Ριζούπολη

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Απόλλωνα. Διαβάστε την κριτική των «ερυθρόλευκων».

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Εξαιρετικός Ποντένσε στη Ριζούπολη

Αναλυτικά η κριτική των «ερυθρόλευκων» στο ματς της Ριζούπολης:

ΣΑ: Δεν είχε δύσκολο βράδυ ο Πορτογάλος πορτιέρε, ο οποίος στάθηκε και τυχερός στην κεφαλιά του Ελ Χέλβε, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Είναι ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς για τον Ολυμπιακό, αφού σε μία ανύποπτη φάση βρέθηκε εκτός αγώνα και η αγωνία είναι μεγάλη μη τυχόν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

ΜΕΡΙΑ: Σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με επιτυχία, ενώ ήταν ένα ματς που δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Ούτε αυτός είχε θέματα, ενώ έκοψε αρκετές φάσεις και του πιστώνονται κα 1-2 καλές μεγάλες μπαλιές στην επίθεση.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό μπακ που το είχε ανάγκη μετά από αρκετό καιρό, ενώ στάθηκε και άτυχος σε εκείνο το φοβερό σουτ που έκανε και είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αρκετά καλό ματς γι’ ακόμα μία φορά από τον Μπουχαλάκη. Έχει συμμετοχή στη δημιουργία πολλών φάσεων με καλές μπαλιές από τη μεσαία γραμμή.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Συμμετέχει στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, αφού από τα δικά του πόδια η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε. Αν και κουρασμένος στάθηκε καλά.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αυτός δημιούργησε και τα δύο γκολ, ενώ ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ίσως ήταν από τις πιο αθόρυβες εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι το σημείο που αντικαταστάθηκε εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε. Είχε 1-2 καλά σουτ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σε ακόμα ένα παιχνίδι Έλληνας εξτρέμ ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Πολύ δραστήριος και ορεξάτος.

ΧΑΣΑΝ: Έβαλε ένα γκολ, είχε ένα διπλό δοκάρι και ακόμα τρεις πολύ καλές φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει. Είναι σε καλό φεγγάρι ο Αιγύπτιος που έκανε καλή εμφάνιση.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Από το 28’ και μετά αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

ΝΑΤΧΟ: Είχε μία καλή ευκαιρία που θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά γενικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο διάστημα που έπαιξε.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Το διάστημα που αγωνίστηκε ο Αργεντινός επιθετικός δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.