Τα πλάνα του Χιμένεθ και της διοίκησης...

Πώς ο Μανόλο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και πώς οι ιθύνοντες την ΠΑΕ ΑΕΚ μια πιθανή προβοκάτσια! Τι τρομάζει τους διοικούντες του «Δικεφάλου» ενόψει ντέρμπι.

Τα πλάνα του Χιμένεθ και της διοίκησης...

Σε εγρήγορση βρίσκεται ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής (1/4) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μια νίκη της «Ένωσης» χωρίς παρατράγουδα, είναι πλέον πολύ πιθανό να ισοδυναμεί με τον τίτλο αν φυσικά παραμείνει η τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ασχολείται αποκλειστικά με τα αγωνιστικά ζητήματα και έχει αφήσει όλα τα υπόλοιπα στη διοίκηση. Οι επιλογές του Ανδαλουσιανού τεχνικού είναι αρκετές για την ενδεκάδα. Βάσει των όσων έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες στα Σπάτα, ένα πιθανό σχήμα θα συγκροτείται με τους παρακάτω (σε διάταξη 4-4-1-1 ή 4-2-3-1): Στο τέρμα ο Μπάρκας, στην άμυνα οι Μπακάκης (δεξιά), Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (αριστερά), στον άξονα οι Σιμόες, Κονέ, στα άκρα οι Γκάλο (δεξιά), Μπακασέτας (αριστερά) και μπροστά οι Αραούχο (δεύτερος επιθετικός), Γιακουμάκης (σέντερ φορ).

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί που κάλλιστα μπορούν να κερδίσουν την τελευταία στιγμή θέση στην ενδεκάδα. Οι Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Επίσης υπάρχουν στην αποστολή και οι Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης που υπό προϋποθέσεις κάποιος εξ αυτών θα μπορούσε ακόμα και να ξεκινήσει βασικός. Όπως βέβαια και ο Τσιντώτας που συμπληρώνει τη 19άδα.

Όσο για τη διοίκηση, εκείνη έχει τα δικά της θέματα να την απασχολούν ενόψει ντέρμπι. Πάνω απ’ όλα ενδιαφέρεται για την ομαλή έναρξη, διεξαγωγή και ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Φοβούνται ακόμα και το ενδεχόμενο άγνωστοι να επιτεθούν με αντικείμενα στην αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την πορεία του πούλμαν προς το ΟΑΚΑ. Για τις ανησυχίες τους αυτές έχουν ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και φυσικά την αστυνομία.

Ακόμα, τρέμουν τις φωτοβολίδες ευθείας βολής από την εξέδρα προς τον αγωνιστικό χώρο! Μην δηλαδή επιχειρήσουν άγνωστοι να διακόψουν το ματς με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό θα υπάρχει αυξημένη παρουσία σεκιούριτι ενώ μήνυμα σχετικό έστειλε και η «ORIGINAL 21»: «Την Κυριακή θα είμαστε σε όλες τις θύρες με τα μάτια μας όχι 14 αλλά 21!».