Ο ΟΦΗ ζήτησε ξένους διαιτητές στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό!

Μπορεί ο ΟΦΗ να απασχολεί την ποδοσφαιρική επικαιρότητα, λόγω της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό, παράλληλα όμως η ομάδα της Κρήτης κινείται για να διασφαλίσει μια δίκαιη διαιτησία στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ ζήτησε ξένους διαιτητές στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό!

Θεωρώντας ότι "παίζεται" ολόκληρη η χρονιά στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής (17/3) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ ζήτησε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον ορισμό ξένων διαιτητών στο συγκεκριμένο ματς.

Το αίτημα των Κρητικών πήρε επίσημη μορφή την Δευτέρα (4/3), καθώς έστειλαν σχετική επιστολή στην ΚΕΔ, λόγω της της κρισιμότητας που θα έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση με βάση και τη βαθμολογική θέση των δυο ομάδων.

Σημειώνεται ότι μετά από 23 παιχνίδια, ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 14η θέση με 20 βαθμούς (θέση μπαράζ) και ο ΟΦΗ έχει έναν βαθμό λιγότερο και είναι 15ος (θέση υποβιβασμού). Την ερχόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός δοκιμάζεται στην Λάρισα και ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Ποτουρίδης θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω θλάσης που υπέστη στο ματς με την ΑΕΛ (0-0), ενώ εκτός παραμένει και ο Ναμπί, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό.