Δίνει κι άλλα παιχνίδια στον Λοντίγκιν

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται να επιστρέψει στα γκολπόστ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ελληνορώσο τερματοφύλακα προς τα τελειώματα του πρωταθλήματος.

Δίνει κι άλλα παιχνίδια στον Λοντίγκιν

Αν ο Ολυμπιακός δεν πάθαινε το κάζο με την Λαμία και συνέχιζε στο Κύπελλο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σκοπό να έδινε στα δύο ματς της ημιτελικής φάσης και στον τελικό, τα γάντια του βασικού στον Γιούρι Λοντίγκιν.

Τώρα όμως που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μόνο τα οκτώ ματς πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Αύριο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ο Ζοσέ Σα θα είναι ο τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Αυτό δεν σημαίνει πάντως, ότι ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα παίξει σε όλα τα ματς που απομένουν.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στο Λοντίγκιν προς τα τελειώματα του πρωταθλήματος. Δεν θέλει να τον έχει ανενεργό έως το τέλος της σεζόν. Όσο ο Ολυμπιακός έχει μαθηματικές ελπίδες (έστω και λιγοστές) για το πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς θα πορευτεί με τους παίκτες που έχει στο μυαλό του περισσότερο ως βασικούς.

Σε περίπτωση όμως που ο ΠΑΟΚ δεν στραβοπατήσει στα εναπομείναντα ματς και κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα δύο-τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, τότε θα ανοίξει το ροτέισον ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Λοντίγκιν θα είναι ένα μέρος αυτών των αλλαγών, έτσι ώστε να μην έχει φέτος στο δεύτερο μισό της σεζόν μόνο μία συμμετοχή, αυτή τη με τη Λαμία στο Κύπελλο.