ΟΦΗ - ΑΕΛ 0-0: Ισόπαλη η μάχη στη Κρήτη (vid)

Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΛ (0-0), έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

 ΟΦΗ - ΑΕΛ 0-0: Ισόπαλη η μάχη στη Κρήτη  (vid)

Η Λάρισα πήρε σχετικά εύκολα το βαθμό μέσα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ (0-0) που για ακόμη μια αγωνιστική έμεινε μακριά από τα γκολ και τη νίκη.

Οι Κρητικοί ήθελαν, προσπάθησαν αλλά παρουσιάστηκαν ακίνδυνοι, απέναντι σε μια Λάρισα που ήταν εξαιρετικά στημένη αμυντικά, παρά τα πολλά προβλήματα μετόπισθεν. Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν στο τέλος να πάρουν ακόμη και τη νίκη, εάν ο διαιτητής Ευαγγέλου έβλεπε το πέναλτι του Μιχόγεβιτς πάνω στον Μόρα (85’). Ο ΟΦΗ στο 88’ είχε την τεράστια ευκαιρία με τον Πάρσον για να…κλέψει το τρίποντο, σε μια φάση βέβαια που ξεκίνησε από οφ σάιντ που δεν είδε ο δεύτερος βοηθός.

Ως το ημίχρονο η ΑΕΛάρισας είχε εκδώσει 4 ανακοινώσεις

Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης

ΟΦΗ (4-2-3-1)

Σωτηρίου 6 – Μπράουν 5, Μιχόγεβιτς 6, Ποτουρίδης 6, Γιαννούλης 5 (46’ Πάρσον 4)- Σακόρ 6, Νάστος 5 (77’ Ναμπί) – Βαζ 5 (71’ Γιακουμάκης), Κοροβέσης 5, Νέιρα 6 – Φερέιρα 5

ΠΑΓΚΟΣ: Στρέζος, Ντίνας, Παπάζογλου, Μεγιάδο

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χάιμε Βέρα 6

ΛΑΡΙΣΑ (3-4-3)

Κρίστινσον 7 – Μόρας 7, Γκοΐκοβιτς 7 (61’ λ. τρ. Σεσέροβιτς), Μπράλιτς 7 – Μπέρτος 6, Μιλοσάβλιεβιτς 6, Άντονι 6, Ζίβκοβιτς 6 – Λεοζίνιο 6 (79’

Γιακιμόφσκι), Ντέλετιτς 6,5 (92’ Γρομητσάρης), Νούνιτς 6

ΠΑΓΚΟΣ: Παϊτέρης, Μπαργκάν, Σικάβκα, Ακόστα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τζιανλούκα Φέστα 7

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 5

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζίβκοβιτς, Νέιρα, Μπέρτος, Λεοζίνιο, Κοροβέσης