Πέλκας: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές!»

Ο Δημήτρης Πέλκας υποστήριξε μετά τη νίκη στο Περιστέρι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τους δικαστές!

Πέλκας: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές!»

«Για μένα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Από εκεί και πέρα είδατε ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές… Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο εδώ και 3-4 μήνες. Δεν ήταν στο χέρι μας, το γεγονός ότι βρεθήκαμε τόσους πόντους πίσω από την πρώτη θέση. Ήταν καθαρά εξωαγωνιστικά όλα αυτά» δήλωσε ο μέσος του ΠΑΟΚ.

Και υποσχέθηκε: «Κυνηγάμε ό,τι μπορούμε τώρα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε τα πάντα, για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα κερδίζει παντού. Κι εντός κι εκτός γηπέδου…».

Ο Πέλκας αποκάλυψε ό,τι τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε όσα έγιναν και να μην επηρεαζόμαστε, αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα! Σήμερα ευτυχώς πήραμε το ματς και δώσαμε απαντήσεις».

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ εξήγησε: «Είναι κάτι που το δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο κι έτυχε να την δοκιμάσουμε σήμερα και βγήκε. Όσο πάει εγώ αναβαίνω. Αυτό έχω ως στόχο. Το ματς της Εθνικής με βοήθησε πολύ, όταν γυρίζεις μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλού επιπέδου νιώθεις καλύτερα. Το σημαντικό είναι να γίνεσαι καλύτερος, να βλέπεις τι σου λείπει και τι δεν έκανες καλά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».