Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις για τον Ολυμπιακό!

Στόπερ, χαφ, εξτρέμ και επιθετικό θα κοιτάξουν να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» το καλοκαίρι και υπό προϋποθέσεις θα κινηθούν για τερματοφύλακα (αν δεν τελειώσει του Σα) και για ακραίο μπακ (στο ενδεχόμενο πώλησης του Ομάρ ή του Κούτρη).

Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις για τον Ολυμπιακό!

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάει σε μία λογική… φτου κι απ’ την αρχή ενόψει της νέας σεζόν. Δεν θα δούμε δηλαδή ριζικές αλλαγές, όπως συνέβη την περσινή χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μαζέψει στα αποδυτήριά τους ένα τσούρμο κακομαθημένους ποδοσφαιριστές που από κάποιο σημείο και μετά έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς να υπολογίζουν κανέναν.

Ο Ολυμπιακός θα πάει σε διορθωτικές κινήσεις και όχι σε σαρωτικές αλλαγές. Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις!

Έναν στόπερ – «βράχο» τον θέλει, από τη στιγμή που ο Σισέ ενδέχεται να φέρει πρόταση, ο Βούκοβιτς θα πρέπει να θεωρείται ήδη «ξένο σώμα» και τελειώνει ο δανεισμός του Μιράντα από την Γουλβς. Έχει πάρει πάντως, ήδη τον Μπα από την Γκαζελέκ.

Έναν χαφ μπορεί να αποκτήσει, σε περίπτωση που θεωρήσει ο Ολυμπιακός ότι ο Νάτχο είναι μία ακριβή «ρεζέρβα» ή προκύψει κάποια πρόταση για τον Φορτούνη, για τον οποίο λέγεται ότι όλο και κάτι θα «σκάσει» το καλοκαίρι. Οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι στο ρόστερ της νέας περιόδου παρά τις προσφορές που μπορεί να καταφθάσουν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Έναν φορ τον θέλει οπωσδήποτε, όχι μόνο επειδή είναι αβέβαιο το τι θα συμβεί με τον Χασάν που είναι δανεικός από την Μπράγκα, αλλά επειδή σε γενικές γραμμές συνολικά η εικόνα των επιθετικών δεν ήταν η ιδανικότερη.

Έναν εξτρέμ ενδέχεται να αποκτήσει, γιατί ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που – κακά τα ψέματα – δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… μείνει για χρόνια! Κι αυτός ο εξτρέμ φυσικά δεν θα είναι ο Ραντζέλοβιτς της Ραντνίτσκι που είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού.

Κι επίσης όλα είναι ανοικτά με τον γκολκίπερ (σ.σ. ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η οψιόν του Σα) και με τους ακραίους μπακ (σ.σ. έχουν μπλεχτεί σε διάφορα σενάρια οι Ομάρ και Κούτρης).

Αυτή είναι μία πρώτη προσέγγιση που μπορεί να γίνει αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου…