ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 0-0: «Μετρ» της ισοπαλίας οι Θρακιώτες (vid)

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ και η Ξάνθη έμειναν δίκαια στην ισοπαλία, η οποία ικανοποιεί μόνο τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 0-0: «Μετρ» της ισοπαλίας οι Θρακιώτες (vid)

Την 4η ισοπαλία της με 0-0 από τις 5 τελευταίες έφερε η Ξάνθη στα Γιάννινα, συμπληρώνοντας 8 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη!

Ο δε ΠΑΣ έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τα τρίποντα, ωστόσο ήταν αυτός που έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με την απόλυτα αμυντικογενή ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Παρ' όλα αυτά, η καλύτερη στιγμή του ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 56' ο -ιδιαίτερα δραστήριος σε όλο το ματς- Μπαριέντος βγήκε «φάτσα» με τον Ν. Μιχαήλ, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αναδείχθηκε νικητής στο τετ α τετ σώζοντας την εστία του.

Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα παίκτες, αφού στο 79' ο Α. Μιχαήλ είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Τζουρίτσκοβιτς λίγο έξω από την περιοχή.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Εθν. Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δ. Αττικής), Διπλάρης (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: Κάργας Μπαξεβανίδης, Κάστρο

Κόκκινες κάρτες: Α. Μιχαήλ (δεύτερη κίτρινη)

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Σκόνδρας (69' Τζημόπουλος), Κάργας, Α. Μιχαήλ, Κάστρο, Γιάκος (63’ Πάντελιτς), Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Μπατίστ (72' Ξύδας), Μάνος.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Καντά, Τζουρίτσκοβιτς (90' Σιλά), Μπαριέντος (87' Ντε Αμορίμ), Σαρπόνγκ (73' Ντίρεσταμ), Γέντρισεκ.