Σε δύσκολη θέση οι Μοντέστο και Καρεμπέ

Δεν είναι σίγουρη η παραμονή των δύο Γάλλων στελεχών στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Σε δύσκολη θέση οι Μοντέστο και Καρεμπέ

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ενόψει της νέας σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει τόσο με το ρόστερ, όσο και με το οργανόγραμμα. Κάποιες διεργασίες γίνονται, κάποιες σκέψεις υπάρχουν, όμως, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν προκύψει.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως: Η παρουσία των Μοντέστο και Καρεμπέ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την επόμενη σεζόν. Είναι ένα θέμα πάντως που θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Μοντέστο από την πλευρά του έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην Αγγλία το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον είχε εντοπίσει σε αρκετά ματς της Νότιγχαμ, αλλά και σε παιχνίδια αντιπάλων της Φόρεστ! Στο Νησί θεωρούν ότι ο Μοντέστο έπαιξε ρόλο σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Νότιγχαμ τον χειμώνα, εκτιμώντας ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι επισκέψεις του στην Αγγλία.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και τα σενάρια που προέκυψαν ξαφνικά από το Πριγκιπάτο και είχαν τον Μοντέστο ψηλά στη λίστα της Μονακό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Εν ολίγοις, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους Γάλλους, οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι έχουν σίγουρη την παρουσία τους στην ομάδα την επόμενη χρονιά.