Ολυμπιακός: Οι απαντήσεις για τον Σολδάνο

Γιατί ο Αργεντινός επιθετικός δεν πήρε παιχνίδια από τον Πέδρο Μαρτίνς. 

Ολυμπιακός: Οι απαντήσεις για τον Σολδάνο

Ένα θέμα που βασανίζει πολύ κόσμο είναι αυτό που Φράνκο Σολδάνο. Για ποιο λόγο ο Αργεντινός, ο οποίος στις 4 Ιανουαρίου πάτησε το πόδι του στο Ρέντη, δεν έχει πάρει παιχνίδια από τον Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Πηγές από το Ρέντη έχουν την απάντηση για τον Αργεντινό επιθετικό. Από τη μία ο παίκτης ήταν αρκετά πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα να θέλει δουλειά για να φτάσει τους υπόλοιπους. Ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να περιμένει τον Σολδάνο, ο οποίος ήταν ανέτοιμος και επέλεξε να τον έχει εκτός ευρωπαϊκής λίστας στη Ευρώπη και να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη ο Πορτογάλος τεχνικός, βλέποντας τον Χασάν να είναι «καυτός» στον δεύτερο γύρο, τον στήριξε. Έδωσε προτεραιότητα στον Αιγύπτιο, αφήνοντας πιο πίσω τον Σολδάνο, ο οποίος είχε αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Βέβαια και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως ήταν η πρώτη φορά που έφυγε από την Αργεντινή, με αποτέλεσμα να χρειάζεται παραπάνω χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Ο Μαρτίνς ίσως μπορούσε να του δώσει περισσότερο χώρο στην ομάδα, αλλά η απόφαση ήταν να στηρίξει τον Χασάν.