Η επόμενη ημέρα στον Ρέντη και η αντίδραση του Μαρτίνς

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από τη Λαμία και στο προπονητήριο το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για όλους.

Η επόμενη ημέρα στον Ρέντη και η αντίδραση του Μαρτίνς

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία. Η ομάδα του Πειραιά έχει μείνει εκτός στόχων και μάλιστα όλο αυτό συνέβη μέσα σε 18 ημέρες. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είδαν να χάνεται ο ένας στόχος μετά τον άλλον.

Παρόλα αυτά μπροστά τους έχουν οκτώ παιχνίδια για το πρωτάθλημα και οφείλουν να δείξουν σοβαρότητα και αν είναι δυνατόν να τα πάρουν και όλα. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός πρέπει να κλείσει με αξιοπρέπεια τη σεζόν και με σεβασμό στον κόσμο του.

Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές και ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να δείξουν σεβασμό στη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη χρονιά και αυτό μπορούν να το πετύχουν βγάζοντας σοβαρή εικόνα στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την επόμενη μέρα του αποκλεισμού στον Ρέντη δεν είναι δύσκολο να την μαντέψει κανείς. Κατήφεια και προβληματισμός επικρατούσε στο προπονητήριο του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τη Λαμία. Ήταν κάτι φυσιολογικό, κάτι αναμενόμενο μετά από ένα ματς ντροπή για την ομάδα του Πειραιά. Όλοι είχαν καταλάβει πως τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και πως οι κόποι τους πήγαν στράφι μέσα σε 18 ημέρες.

Σε ανάλογη κατάσταση ήταν και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αισθάνεται ήδη την πίεση που του ασκείται. Ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει ψύχραιμος και γι’ αυτό το λόγο δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του. Το κλίμα είναι φορτισμένο στο μεγάλο λιμάνι και ο 48χρονος τεχνικός δεν θέλει αυτές τις ώρες να μιλήσει στην ομάδα.