«Δεδομένη η αποχώρηση Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό»

Στην Σερβία, μία μέρα μετά το κάζο του Ολυμπιακού με την Λαμία, θεωρούν σίγουρη την πώληση του 31χρονου στόπερ, με τον Ερυθρό Αστέρα να «καραδοκεί».

«Δεδομένη η αποχώρηση Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό»

Είναι λογικό ότι μετά από έναν τέτοιο ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο, να αρχίσουν ήδη να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια στο εξωτερικό για το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.


Στην Σερβία, μία μέρα μετά την ήττα – σοκ από την Λαμία, κυκλοφόρησε το σενάριο που θέλει τον Γιάγκος Βούκοβιτς να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό! «Δεδομένη η πώλησή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Βελιγράδι τις τελευταίες ώρες για τον 31χρονο στόπερ, ο οποίος σημειωτέον δεν έπαιξε στο ματς που έμελλε να μείνει στην ιστορία των Πειραιωτών ως ένα παιχνίδι - «μαύρη σελίδα»!


Να θυμίσουμε ότι ο Βούκοβιτς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη μία σεζόν. Το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώνεται η συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους», όμως, οι γείτονες θεωρούν πώς η παρουσία του στο λιμάνι θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα.


Μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας «καραδοκεί», περιμένει τις εξελίξεις με τον Βούκοβιτς και αναλόγως θα πράξει. Θέλει τον Γιάγκος στο ρόστερ του την επόμενη σεζόν και εφόσον έχουν βάση τα όσα κυκλοφορούν στην Σερβία (τέτοια εποχή εμφανίζονταν πάλι τόσο σίγουροι οι γείτονες ότι θα χώριζαν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Μάριν), τότε ο 31χρονος στόπερ θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται του χρόνου στο λιμάνι.


Ο Βούκοβιτς που ταλαιπωρείται με έναν μυικό τραυματισμό, έχει πετύχει τρία γκολ (με Ατρόμητο, Πανιώνιο και Ξάνθη), αλλά και τρία... αυτογκόλ (με ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα). Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε επίσης και η φάση του 0-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Με λίγα λόγια, η φετινή του παρουσία θύμιζε... παλμογράφο. Μία του ύψους και μία του βάθους...