Με πιστόλια στο γήπεδο οι Fentagin

Απίθανο τρολάρισμα από τους οπαδούς του Ατρόμητου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού γέμισαν την κερκίδα με όπλα μιμούμενοι τον Ιβάν Σαββίδη.

Με πιστόλια στο γήπεδο οι Fentagin

Μετά από είκοσι ημέρες διακοπής η Super League έκανε ξανά σέντρα. Οι οπαδοί του Ατρόμητου θέλησαν να με τον τρόπο τους να… καυτηριάσουν όλα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες. Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου σήκωσαν πανό σε σχήμα πιστολιού και πανό κατά της Super League, της Nova και του ΟΠΑΠ για το στοίχημα.

Όταν η κερκίδα γέμισε με πιστόλια το υπόλοιπο γήπεδο τους χειροκρότησε. Με την κίνηση τους οι οργανωμένοι του Ατρόμητου καυτηρίασαν την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έχοντας πάνω του πιστόλι. Είναι ένα δείγμα του πως αντιμετωπίζει ο κόσμος που θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι και στο εντός έδρας ματς για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ οι οπαδοί του Ατρόμητου είχαν επιλέξει να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τότε είχαν σηκώσει μία μεγάλη σημαία επόπτη και το είχαν κάνει για το γκολ οφσάιντ που είχε δεχτεί η ομάδα τους στη Θεσσαλονίκη.