Αστέρας: Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες με Παναιτωλικό!

Το ωραίο φύλο έχει την τιμητική του για τον σύλλογο της Τρίπολης την προσεχή Δευτέρα (3/3). Διαβάστε το γιατί.

Αστέρας: Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες με Παναιτωλικό!

Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών), με τον δικό του έξυπνο τρόπο ο Αστέρας Τρίπολης.

Με ανακοίνωσή τους οι Αρκάδες, ενημέρωναν πως στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την 23η αγωνιστική της Super Leugue, η είσοδος στις γυναίκες θα είναι ελεύθερη!

Όσο για τους άνδρες, το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 εύρω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός (03/03, 19:30) για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Γενική είσοδος 10€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών).

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30».