Και αριστερό μπακ ο «νέος Σισέ» που φέρνει ο Ολυμπιακός!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ Ουσεϊνού Μπα που θα πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους», έβγαλε τις τελευταίες μέρες το… ψωμί του και στο αριστερό άκρο της άμυνας στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

Και αριστερό μπακ ο «νέος Σισέ» που φέρνει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις για το καλοκαίρι. Ο ένας είναι ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που παίζει δανεικός στην Ραντνίτσκι εώς το τέλος της σεζόν και ο δεύτερος ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ Ουσεϊνού Μπα που αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες και θα πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι. Μέχρι τον Μάιο θα παίζει δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό. Υπάρχει και ο φορ Ντουρμισάι του Πανιωνίου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει υπογραφές.

Ο Μπα έχει το «σουλούπι» του Παπέ Σισέ και ήδη στην Γαλλία ακούγεται έντονα ότι ο Φρανσουά Μοντέστο είναι τόσο σίγουρος (εκείνος εισηγήθηκε άλλωστε την απόκτησή του), που πιστεύει ότι θα γίνει την επόμενη σεζόν ο… «νέος Σισέ» του Ολυμπιακού και θα εκτοξεύσει μέσα σε μία χρονιά τη χρηματιστηριακή του αξία.

Έως τώρα ο 23χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός έχει παίξει σε 20 ματς με την Γκαζελέκ Αζαξιό στη Β’ Γαλλίας. Στα περισσότερα εξ αυτών αγωνίστηκε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού και έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες με την υπόθεση της παραμονής της στην κατηγορία.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μπα έχει χρησιμοποιηθεί σε μερικά παιχνίδια και σε ρόλο αριστερού μπακ. Παρά το ύψος του (1.92μ.), έχει καλή τεχνική για στόπερ και για αυτό προτιμήθηκε να παίξει στη γραμμή, αν και δεν είναι η φυσική του θέση…