Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ

Παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου της ΑΕΛ ο Ιωάννης Καλογιάννης.

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ

Ο Ιωάννης Καλογιάννης υπέβαλε την παραίτηση του από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΛ. Στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στην ΠΑΕ αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Επειδή οι έντιμες προσωπικότητες δεν γίνεται να συνθλιβούν.

Επειδή δεν μετάνιωσα για το μαρτύριο που βίωσα επί τρία και πλέον χρόνια, λοιδωρούμενος, ευτελιζόμενος, καθυβριζόμενος και απειλούμενος, επειδή υπήρξα συνοδοιπόρος και αγωνίστηκα συνειδητά στο πλευρό σας.

Επειδή η 40χρονη δημοσιογραφική μου πορεία πρέπει να παραμείνει ακηλίδωτη και το χαμένο πρωτότοκο βλαστάρι μου να μην δακρύζει εκεί ψηλά,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή. Θέλω μόνο να θυμάστε ότι ποτέ δεν πρόδωσα τον τεράστιο αγώνα σας και στην ψυχή μου πωλητήριο δεν πρόκειται να μπει ποτέ».

Με τιμή και σεβασμό
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ".

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος έκανε την εξής δήλωση: «Τιμώ προσωπικά και σαν άνθρωπο και σαν πατέρα και σαν δημοσιογράφο τον κ. Γιάννη Καλογιάννη.

Τον τίμησα και με τίμησε τέσσερα χρόνια με τη συνεργασία μας.

Θα τον εκτιμώ πάντοτε σε προσωπικό επίπεδο και θα είμαι πάντοτε δίπλα το όποτε με χρειαστεί, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι υποχρεωμένος να κάνω αποδεκτή την παραίτηση του».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ