Καθοριστικές ημέρες για τον Ζοσέ Σα

Στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται πολύ ενεργά αυτές τις ημέρες με την περίπτωση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Καθοριστικές ημέρες για τον Ζοσέ Σα

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Ολυμπιακό από τον Ζοσέ Σα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επιμείνει να έρθει ο 26χρονος πορτιέρε και μέσα από τα παιχνίδια δικαιώθηκε. Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Σα είναι δανεικός από την Πόρτο και στο λιμάνι είναι λογικό να σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα.

Δεν το κρύβουν πως τη νέα σεζόν θα ήθελαν τον Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό, όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν στην αγορά του από τους «Δράκους». Στην Πορτογαλία έγραφαν πριν λίγες ημέρες ότι οι «ερυθρόλευκοι» στέλνουν άνθρωπο στην Ιβηρική προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το θέμα της αγοράς του γκολκίπερ.

Ένα θέμα βέβαια που δεν «γεννήθηκε» τώρα. Από τον Δεκέμβριο στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τον Ζοσέ Σα και ίσως και πιο πριν έχουν αποφασίσει να κάνουν δικό τους τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Στην Πορτογαλία, ωστόσο επιμένουν πως αυτές τις ημέρες κάτι γίνεται με τον 26χρονο γκολκίπερ.

Οι Ίβηρες επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται πιο ζεστά με την περίπτωση του και με σκοπό να τελειώσει άμεσα το θέμα. Ξέρουν τι θέλουν και το ζήτημα είναι να τα βρουν με την Πόρτο προκειμένου ο παίκτης να γίνει μόνιμος κάτοικος Ρέντη. Θυμίζουμε πως η οψιόν αγοράς του είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Έχει ρόλο στην ομάδα του Πειραιά, αισθάνεται πολύ καλά και έχει στο ενεργητικό του αρκετά καλά παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις για τον Ζοσέ Σα.