Παναθηναϊκός: Επιστρέφει με ΠΑΟΚ… μασκοφόρος ο Ινσούα! (pics)

Με ειδική μάσκα την Κυριακή ο Αργεντινός μπακ του «τριφυλλιού», όχι λόγω αποκριάς, αλλά για να προστατευτεί από τυχόν νέα χτυπήματα στο κεφάλι του.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει με ΠΑΟΚ… μασκοφόρος ο Ινσούα! (pics)

Μια σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Εμάνουελ Ινσούα που θα παίξει με προστατευτική μάσκα μετά το άσχημο χτύπημα που είχε δεχθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι πολύτιμη η παρουσία του Αργεντινού μπακ στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» καθώς θα προσφέρει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ θα δώσει και βοήθειες στην οργάνωση του παιχνιδιού, σε αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως στα Γιάννενα ο Ινσούα είχε δεχθεί πολύ δυνατό χτύπημα και αποχώρησε νωρίς (20’) από το ματς. Ζαλισμένος, διακομίστηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τρεις εβδομάδες και πλέον πια, είναι καλύτερα και θα παίξει στο ντέρμπι. Θα φοράει όμως προστατευτική μάσκα. Κάτι τέτοιο άλλωστε κάνει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, έπειτα από τραυματισμό στο ίδιο ματς στα Γιάννενα!