Ώρα για Κύπελλο, η επιστροφή του Ομάρ και ο Μασούρας!

Στο λιμάνι ξεχνάνε τον ΟΦΗ και ασχολούνται με τη Λαμία. Πότε επιστρέφει ο Ελαμπντελαουί και το απίστευτο με τον δανεικό δεξιό μπακ.

Ώρα για Κύπελλο, η επιστροφή του Ομάρ και ο Μασούρας!

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ περνάει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση που είναι η ρεβάνς του 3-3 με τη Λαμία. Οι Πειραιώτες έφτιαξαν τη ψυχολογία τους που το είχαν μεγάλη ανάγκη και πλέον ασχολούνται μόνο με το Κύπελλο που είναι και ο βασικός τους στόχος από εδώ και στο εξής.

Άπαντες, άλλωστε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στάθηκαν στην υποχρέωση να κατακτήσει η ομάδα το Κύπελλο Ελλάδας. Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα χάθηκε και ήρθε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο στο λιμάνι θέλουν όσο τίποτα να κατακτήσουν το τρόπαιο. Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές έχουν στοχεύσει προς αυτή την κατεύθυνση και δεν θέλουν να χαθεί αυτός ο στόχος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ από την άλλη έχει ενδιαφέρον πότε θα επιστρέψει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός έχει χάσει όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Φλεβάρη και αυτό αποδείχτηκε καθοριστικό για τον σύλλογο, αφού έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Ο Ομάρ δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με Λαμία και Απόλλωνα. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Άρη στις 10 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και επειδή έγινε αναφορά στον Ομάρ πολλοί ήταν αυτοί που όταν είδαν τον Τοροσίδη να αποχωρεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θυμήθηκαν τον Γιάννη Μασούρα. Και γενικά από την ημέρα που έμεινε εκτός ο Ομάρ γίνεται αναφορά στον Έλληνα μπακ που έχει δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Το τρομερό της ιστορίας είναι πως ακόμα και ο δανεικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.