Υποψήφιος για τη Μονακό ο Μοντέστο

Το όνομα του Κορσικανού φιγουράρει στη λίστα τη Μονακό για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Υποψήφιος για τη Μονακό ο Μοντέστο

Σε βαθιά κρίση είχε περιέλθει η Μονακό, όμως, την έβγαλε από αυτήν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που επέστρεψε στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφερε την αγωνιστική ηρεμία στον γαλλικό σύλλογο, αλλά σε διοικητικό επίπεδο συνεχίζει να επικρατεί αναστάτωση. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αναζητεί λύσεις προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στον σύλλογο. Σε διοικητικό επίπεδο έχουν γίνει ήδη αλλαγές και αναμένονται κι άλλες. Σύμφωνα με το France Football ο αθλητικός διευθυντής της Μονακό, Μάικλ Εμενάλο αναμένεται επίσης να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του έχουν ήδη φουντώσει και η λίστα όλο και μεγαλώνει. Σε αυτήν φιγουράρει το όνομα και του Φρανσουά Μοντέστο όπως αναφέρει το actufoot: «Ανάμεσα στους υποψηφίους αντικαταστάτες του Εμενάλο είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, ο Αντόνιο Κορντόν, που είχε περάσει και στο παρελθόν από το συγκεκριμένο πόστο, ο Κάρλος ντε Φρέιτας που είναι τεχνικός διευθυντής στην Φιορεντίνα, αλλά και ο Λουίς Κάμπος της Λιλ».

Στη Μονακό έχουν εξαιρετική άποψη για τον Κορσικανό επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Μη ξεχνάμε πως έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Πριγκιπάτου από το 2004 έως το 2010 και έχει συμμετοχή σε επιτυχίες του συλλόγου.