Απειλεί το ρεκόρ του ο Φορτούνης

Ασταμάτητος ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σαρώνει τη φετινή σεζόν και έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει και τον εαυτό του.

Απειλεί το ρεκόρ του ο Φορτούνης

Στο ματς με τον ΟΦΗ ο Κώστας Φορτούνης ήταν και πάλι ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού. Τελείωσε τον αγώνα με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκαν αρκετές ακόμα φάσεις για την ομάδα του Πειραιά. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κάνει μία εξαιρετική σεζόν και έχει ήδη φτάσει τα 15 και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» απειλεί να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ, το οποίο είχε κάνει τη σεζόν 2015-2016. Τότε είχε τελειώσει με 21 γκολ 17 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φορτούνης είναι ασταμάτητος και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει χρεωθεί κι άλλες ασίστ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις πως φέτος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με τον Πέδρο Μαρτίνς και παράλληλα δίνει απαντήσεις για την περσινή του κακή σεζόν.

Για τον ίδιο είναι ένα μεγάλο στοίχημα να καταρρίψει το ρεκόρ που είχε κάνει πριν τρία χρόνια και να τελειώσει με ακόμα καλύτερους αριθμούς τη φετινή σεζόν, η οποία είναι ήδη εξαιρετική. Συνολικά κατά τη διάρκεια της σεζόν ο «Φόρτου» έχει συμμετοχή σε 27 γκολ του Ολυμπιακού και είναι με διαφορά ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Γκερέρο με 12 (9 γκολ και 3 ασίστ), τρίτος είναι ο Ποντένσε με συμμετοχή σε 11 τέρματα (6 γκολ και πέντε ασίστ), τέταρτος ο Χασάν με 11 (11 γκολ και καμία ασίστ) και πέμπτος ο Χριστοδουλόπουλος με συμμετοχή σε 10 γκολ (9 γκολ και 1 ασίστ).