Άρης: Δεν παίζει ο Τζανακάκης με ΑΕΚ

Ο μέσος του Άρη, Μανώλης Τζανακάκης, συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Άρης: Δεν παίζει ο Τζανακάκης με ΑΕΚ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (2/3). Για το παιχνίδι αυτό, ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης έχει μία απουσία καθώς θα λείψει ο Μανώλης Τζανακάκης που είχε δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του. Αντίθετα, στη διάθεσή του θα είναι και πάλι ο Μιτζέν Μπάσα που εξέτισε τη μία αγωνιστική μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναφορικά τώρα με τους απόντες του ντέρμπι, Μάρτιν Τόνσο και Γιάννη Φετφατζίδη, αυτοί αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και να τεθούν στην διάθεση του Ελληνα τεχνικού. Ο πρώτος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου, ενώ ο δεύτερος απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, καθώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο εφόσον το επιλέξει ο Σάββας Παντελίδης. Για τον αγώνα του Σαββάτου και σχετικά με την κάλυψη της θέσης του Τζανακάκη, ένας βασικός υποψήφιος φαίνεται πως θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που τραυματίστηκε στο ματς με την Λάρισα εκτός έδρας, και έκτοτε δεν αγωνίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ