Στον Χούμπελ ο Ατρόμητος, μίλησαν για τη διαιτησία

Άνθρωποι του Ατρομήτου είχαν ραντεβού με τον Χέμπερτ Χούμπελ, τον πρόεδρο Παρακολούθησης της ΕΠΟ κατά την οποία του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα τη διαιτησία.

Στον Χούμπελ ο Ατρόμητος, μίλησαν για τη διαιτησία

Το πρωί της Τρίτης αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας του Περιστερίου συνάντησε τον κ. Χούμπελ προκειμένου να του εκφράσει κατ' ιδίαν τα παράπονα της ομάδας σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται στους ορισμούς των διαιτητών.

Ο Ατρόμητος έχει ζητήσει κατ' επανάληψη στους αγώνες του να ορίζονται ξένοι διαιτητές, όπως συμβαίνει δηλαδή και με τις ομάδες που δίνουν «μάχη» για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ο Ατρόμητος είναι ένα κλαμπ που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη Super League και διεκδικεί ανελλιπώς ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και με βάση τα παραπάνω η διοίκηση της ομάδας έχει ζητήσει στα κρίσιμα παιχνίδια της να έχει ξένους διαιτητές, αίτημα που μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί από τους υπεύθυνους της διαιτησίας.

Υπήρξε ουσιαστικός διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Χούμπελ να τονίζει ότι καταλαβαίνει το αίτημα και τη διοίκηση του Ατρομήτου να ζητάει πλέον πράξεις και όχι λόγια, περιμένοντας στο άμεσο μέλλον να δει ότι η ομάδα αντιμετωπίζεται όπως της αξίζει.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι άνθρωποι του Ατρομήτου παρέδωσαν ένα στικάκι στο οποίο περιέχονται φάσεις που ο σύλλογος έχει αδικηθεί φέτος, προκειμένου ο κ. Χούμπελ να έχει μια σαφή άποψη για τα αιτήματα του Ατρομήτου.