Γκιγιέρμε, ένα «μηχανάκι» στο οπλοστάσιο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι έκανε τεράστια προσπάθεια να φέρει τον Βραζιλιάνο Γκιγιέρμε στο λιμάνι και ο μέσος με τις εμφανίσεις του δικαιώνει όσους επέμεναν να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».

Γκιγιέρμε, ένα «μηχανάκι» στο οπλοστάσιο του Μαρτίνς

Δεν είναι μόνο οι «μεστές» εμφανίσεις του Γκιγιέρμε που έχουν φέρει σκορπίσει χαμόγελα και ενθουσιασμό στον κόσμο, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Είναι και το γεγονός ότι αποδεικνύεται πως ο μέσος των «ερυθρόλευκων» μπορεί να αποτελέσει τον «πυλώνα» της ομάδας στη μεσαία γραμμή για τα επόμενα χρόνια.

Ο Γκιγιέρμε έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του που λένε και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι όντως είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο άξιζε η αναμονή του καλοκαιριού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις τελευταίες 16 μέρες ο Ολυμπιακός έχει δώσει πέντε αγώνες και ο Γκιγιέρμε δεν έχει χάσει ούτε λεπτό.

Ο Μαρτίνς φαίνεται να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ο βραζιλιάνος του την ανταποδίδει με τις πολύ καλές του εμφανίσεις, την ώρα που και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να αναφέρεται στο όνομά του με άκρως κολακευτικά σχόλια.

Και πως να μην το κάνει άλλωστε, βλέποντας ότι στο κέντρο της ομάδας δεσπόζει ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει να είναι... ακούραστος, τρέχει συνεχώς, δίνει σωστά την μπάλα και κινείται σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου...

Σε όλα αυτά προσθέστε και την κίνησή του να δείξει τη φανέλα με το έμβλημα του Ολυμπιακού στο στήθος, στην αψιμαχία του με τον Μπακασέτα της ΑΕΚ και τότε θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πως η εξέδρα έχει βρει έναν ακόμα «αγαπημένο» της, στο πρόσωπό του!