Η κριτική των παικτών: Φορτούνης και Χασάν για τον MVP

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Αχμέντ Χασάν ξεχώρισαν από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο 5-1 επί του ΟΦΗ.

Η κριτική των παικτών: Φορτούνης και Χασάν για τον MVP

Διαβάστε την κριτική όλων των παικτών:

ΣΑ: Δέχτηκε ξανά ένα γκολ από πολύ μακρινή απόσταση. Δεν ήταν το πρώτο του. Η αλήθεια είναι ότι το σουτ του σκόρερ του ΟΦΗ πήγε συστημένο στο δεξί παραθυράκι του Σα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έφερε 100% ευθύνη ο Πορτογάλος. Ήταν και ωραίο το σουτ του Ναμπί.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Αντικαταστάθηκε στο 20' και δεν μπορεί να κριθεί.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Σταθερός ο Πορτογάλος στόπερ. Ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του όποιον αντίπαλο και αν είχε απέναντί του. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΕΡΙΑ: Έκανε κάποια αψυχολόγητα λάθη στο πρώτο τέταρτο του ματς, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του. Δεν ήταν τόσο σταθερός όσο σε άλλα παιχνίδια, όμως αν εξαιρεθεί το πρώτο τέταρτο, δεν έκανε κάποιο λάθος στην πορεία.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Ξεκίνησε ως αριστερός μπακ, αλλά για 70 λεπτά λόγω του τραυματισμού του “Τόρο” πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας. Έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει επιθετικά. Μάλιστα, λίγο πριν το τρίτο γκολ του Φορτούνη, από μία δική του σέντρα λίγο έλειψε να μπει το γκολ.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αυτό που είναι φοβερό με τον Βραζιλιάνο είναι ότι ακόμα και σε ματς που μπορεί να πει κάποιος ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, δεν κάνει ποτέ αγγαρεία. Και σήμερα ήταν από τις πιο αξιοσημείωτες παρουσίες.

ΚΑΜΑΡΑ: Αποχώρησε στο 20' λόγω τραυματισμού και δεν μπορεί να κριθεί.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Καταντάει... κουραστικό. Ασίστ στο 36' για το 2-0, σημείωσε το 3-0 στο 40', ήταν μέσα και στο 5-1 του Χασάν στο 60' και αν ήταν πιο προσεκτικός ο Αιγύπτιος, ο Φορτούνης θα είχε “γράψει” κι άλλες ασίστ.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δύο ασίστ έδωσε στους συμπαίκτες του, στο 15' στον Μασούρα για το 1-0 και στο 40' για τον Φορτούνη για το 3-0. Είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει ο ίδιος, αλλά σε γενικές γραμμές είχε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Άνοιξε το σκορ στο 15' και είχε μία πειστική εμφάνιση για ακόμη μία φορά. Ολοένα και καλύτερος ο Γιώργος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βοήθησε πολύ επιθετικά, βοήθησε και ανασταλτικά και γενικότερα ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού.

ΧΑΣΑΝ: Τρία γκολ πέτυχε ο Αιγύπτιος και θα μπορούσε να πετύχει άλλα τόσα! Διανύει μία εξαιρετική περίοδο ο Χασάν, παρότι δεν σκόραρε στο Κίεβο ενώ του παρουσιάστηκε η ευκαιρία.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε μία χαμένη ευκαιρία στο 42', αλλά έδωσε την ασίστ στον Χασάν για το 4-0 στο 46'. Ο νεαρός αριστερός μπακ δεν ήταν κακός, όμως θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός στις σέντρες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μια χαρά “νοικοκύρης” στη μεσαία γραμμή ο Ανδρέας, ο οποίος μπήκε στο 20' αντί του τραυματία Καμαρά και στάθηκε πολύ καλά στο πλευρό του Γκιγιέρμε.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο αντί του Ποντένσε και είχε δύο-τρεις ευκαιρίες για να βρει δίχτυα.