Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα παίξουν από την αρχή με τον ΟΦΗ.

Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Τα όσα έγιναν στην Ουκρανία και η Ευρώπη περνάνε στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Μπορεί στο Κίεβο να χάθηκε ένας στόχος για τους «ερυθρόλευκους», όμως, δεν τελείωσε και η σεζόν. Υπάρχουν οι αγώνες του πρωταθλήματος με κυριότερο στόχο τη δεύτερη θέση και φυσικά υπάρχει το παιχνίδι του Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο τη Λαμία.

Στον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από τη Δευτέρα και το ματς με τον ΟΦΗ (17:15) στρέφουν την προσοχή τους στα εγχώρια παιχνίδια. Η αναμέτρηση με τους Κρητικούς δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα στο μεγάλο λιμάνι. Το αντίθετο μάλιστα, αφού τώρα έχουν μεγάλη ανάγκη μία νίκη για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνάνε επίσης πως στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που τους νίκησε και τους προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και προσοχή ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Από την άλλη προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το Κίεβο. Στην προπόνηση της Κυριακής αν και έκανε πολλές δοκιμές δεν φάνηκε ξεκάθαρα τι ετοιμάζει. Ο Σα είναι δεδομένο πως θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Αναμένεται να επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κούτρης. Δεξιά φαβορί είναι ο Ανδρούτσος με δεδομένο πως υπάρχει και το Κύπελλο την Πέμπτη. Στο κέντρο της άμυνας τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Μιράντα, Μεριά, όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παίξει και ο Αβραάμ.

Όσον αφορά στα χαφ είναι σίγουρη η παρουσία του Καμαρά και φαβορί για να παίξει δίπλα του είναι ο Νάτχο, ενώ και ο Μπουχαλάκης έχει πιθανότητες. Εξίσου μπερδεμένη είναι η κατάσταση και στην επίθεση. Υπάρχουν τέσσερις θέσεις και οι δύο μοιάζει να είναι σχεδόν σίγουρες με Σολδάνο και Μασούρα. Είναι πολύ πιθανό να παίξει με δύο στην επίθεση και με το Χασάν να είναι το φαβορί. Αν συμβεί αυτό ο Φορτούνης θα είναι εκτός ενδεκάδας και μένει ανοιχτή η άλλη θέση στα άκρα με τον Ποντένσε να είναι φαβορί, αλλά και τη σκέψη ότι πρέπει να πάρει ανάσες. Όλα είναι ανοιχτά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνς, αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.