Λαμία-ΑΕΛ 2-1: Ανατροπή και βαθιά ανάσα

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας που πήρε ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Λαμία-ΑΕΛ 2-1: Ανατροπή και βαθιά ανάσα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Λαμία που επικράτησε με 2-1 της Λάρισας. Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι όταν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 10’ με τον Μπέρτο, αλλά στο 21’ ο Πίτι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες και χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστία. Στην επανάληψη, ωστόσο, φάνηκε στο γήπεδο πως η Λαμία είναι πιο ποιοτική ομάδα και στο 56’ ο Μπερτόλιο βρέθηκε σε θέση βολής και ευστόχησε για να κάνει το 2-1.

Σωστή αντίδραση είχε ο Μείλισσας στην κεφαλιά του Ντέλετιτς κρατώντας το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Ένα αποτέλεσμα που δίνει ανάσα στη Λαμία και από την άλλη φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λάρισα, η οποία πλέον πρέπει να δώσει μάχη για την παραμονή της.

Μικρογραφία

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Λαμία-ΑΕΛ 2-1

Σκόρερ: 10’ Μπέρτος, 21’ Πίτι (πεν.), 56’ Μπερτόλιο

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: 11’ Μπέρτος, 11’ Ντέλετιτς, 23’ Φατιόν, 36’ Δημούτσος, 80’ Μιλοσάβλιεβιτς

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1): Μελίσσας – Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι – Δημούτσος (42’ Μπλάζιτς), Μπεχαράνο – Ασούμπρε, Πίτι (70’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτόλιο – Καραμάνος (88’ Τσούκαλος).

ΑΕΛ (4-3-3): Κρίστινσον – Μπέρτος, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Καρανίκας (84’ Ζίβκοβιτς) – Φατιόν, Μιλισάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς (60’ Μπαργκάν) – Ντέλετιτς, Νούσιος (67’ Σικάβκα), Νούνιτς