ΠΑΟΚ - Άρης 1-1: Ο Βέλεθ του έκανε "χ"αλάστρα

O Bέλεθ ισοφάρισε στο 85΄ το γκολ του Βιεϊρίνια και χάλασε (1-1) τη γιορτή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

ΠΑΟΚ - Άρης 1-1: Ο Βέλεθ του έκανε "χ"αλάστρα

Ο Άρης στάθηκε όρθιος στην Τούμπα παρά τις σημαντικές απουσίες και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον αιώνιο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, βάζοντας φρένο και σταματώντας το νικηφόρο σερί στην Τούμπα από την αρχή της περιόδου.

Ο Άρης δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να παίξει, πίεσε σωστά, έκλεισε τους διαδρόμους, επικράτησε στην μεσαία γραμμή και ακύρωσε τους εξτρέμ του αντιπάλου του. Το εξαιρετικό στήσιμο του Σάββα Παντελίδη, νικήθηκε μόνο από μία βολίδα του Βιεϊρίνια στο 39’, ένα γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ Κουέστα, αλλά και ο Γκαρσία, που μόνος του δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα.

Ωστόσο το γκολ του ΠΑΟΚ δεν αποθάρρυνε τους παίκτες του Άρη. Συνέχισαν να παίζουν με πάθος και ρυθμό και δικαιώθηκαν πέντε λεπτά πριν από το τέλος, όταν σε μια ισπανική συνεργασία, φάουλ του Ματίγια και κεφαλιά του Βέλεθ, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ – Αρης 1-1

Σκόρερ: 39’ Βιεϊρίνια, 85’ Βέλεθ

Διαιτητής: Τόρε Χάνσεν (Νορβηγίας)

Κάρτες: Τζανακάκης, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Μάτος, Βέλεθ, Κόρχουτ
Κόκκινη: -

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ (56’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (88’ Σφιντέρσκι), Ελ Καντουρί (68’ Πέλκας), Άκπομ.

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ (85’ Βαλεριάνος), Σιώπης, Ματίγια, Μαρτίνες (64’ Γιουνές), Λάρσον, Ντιγκινί, Γκαρσία (89’ Ιντζόγλου).