Ολυμπιακός: Η... πρεμιέρα του Σολδάνο στο πρωτάθλημα

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πολύ πιθανό να παίξει βασικός για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και αυτό θα συμβεί με τον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Η... πρεμιέρα του Σολδάνο στο πρωτάθλημα

Το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία γι’ αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και να αποδείξουν την αξία τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Φράνκο Σολδάνο, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μεγάλη «μάχη» τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν και από τις 4/1 τον έχουν εντάξει στο ρόστερ τους.

Ο Αργεντινός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είναι ένα στοίχημα και για τον Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε, αλλά από εδώ και πέρα τον περιμένουν όλοι προκειμένου να δουν τι… ψάρια πιάνει. Ο 24χρονος φορ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά στο πρωτάθλημα. Είχε περάσει αλλαγή στο εντός έδρας 4-0 επί του Πανιωνίου.

Κατά τα άλλα έχει παίξει 26’ λεπτά στο Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1 για το Κύπελλο Ελλάδα και 90 λεπτά στο εκτός έδρας 3-3 με τη Λαμία. Στο μοναδικό του ενενηντάλεπτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Φράνκο Σολδάνο είχε δύο ασίστ και ένα γκολ. Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του να τον ρίξει στη «μάχη» από την αρχή. Αν όντως συμβεί αυτό (είναι σε εξέλιξη η προπόνηση) θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει σε αγώνα πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Σολδάνο είχε ταξιδέψει στο Κίεβο για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό παρά το γεγονός πως βρισκόταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Περιμένει και ο ίδιος πως και πως να πάρει φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, άλλωστε είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.