Ολυμπιακός: Πλησιάζει το ντεμπούτο του Αβραάμ

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και δεν θα αργήσει η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Πλησιάζει το ντεμπούτο του Αβραάμ

Μετά από πέντε χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών γύρισε στο μεγάλο λιμάνι να κλείσει την καριέρα του και να βοηθήσει ακόμα και εντός των αποδυτηρίων. Είναι πολύ σημαντική προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» και ειδικά εντός των αποδυτηρίων.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει γυρίσει στον Ρέντη για να κάθεται στον πάγκο ή στην κερκίδα και να παρακολουθεί τα παιχνίδια. Ξέρει φυσικά ποιες είναι οι προτεραιότητες και ξέρει πως θα παίξει όταν το κρίνει ο προπονητής. Όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πολύ στον Ρέντη και μάλιστα υπάρχει ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο προπονείται.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Αβραάμ αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.

Θα περιμένουμε, φυσικά και το τέλος της προπόνησης που είναι σε εξέλιξη, όμως, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες στις αλλαγές που θα γίνουν από τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνεται και ο Παπαδόπουλος.