Στα κυανέρυθρα ο Μανιάτης μετά από 2.990 ημέρες

Ο 32χρονος άσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Πανιωνίου μετά τον Δεκέμβρη του 2010.

Στα κυανέρυθρα ο Μανιάτης μετά από 2.990 ημέρες

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Πανιωνίου έκανε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης πριν μερικές εβδομάδες. Ο 32χρονος άσος οφείλει πολλά στους «κυανέρυθρους» και ποτέ δεν ξέχασε πόσο τον βοήθησαν στην καριέρα τους.

Ο Μανιάτης πήγε το καλοκαίρι του 2004 από τον ΑΟ Θήβας στον Πανιώνιο και αγωνίστηκε με τη φανέλα του μέχρι τον Ιανουάριο του 2011. Τότε πήρε την απόφαση να αφήσει την πλατεία και να μετακομίσει στον Ρέντη και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό. Με την ερυθρόλευκη ο «Μάνια» κατέκτησε πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τον χειμώνα του 2016 ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης και επέστρεψε μερικούς μήνες μετά. Ως ελεύθερος πήγε στον Ατρόμητο τον χειμώνα του 2017 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Αλάνιασπορ για να φύγει από εκεί τον Φεβρουάριο του 2019 όταν και έκανε προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη και μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Για τελευταία φορά με την κυανέρυθρη φανέλα είχε παίξει στις 18 Δεκεμβρίου 2010. Ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όταν και είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά και το ματς είχε μείνει στο 0-0. Μετά από 2990 ημέρες ο Γιάννης Μανιάτης φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Πανιωνίου αγωνιζόμενος στα χαφ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.